News

Az AMROP vállalkozói szellemiségét elismerték Magyarországon

David Young és Kohlmann Richárd ügyvezetőket az "Év Vállalkozója" díjban részesítette a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) 2012 december 7-én. A díjjal elismerést kaptak arról, hogy munkájukkal a magyarországi Amrop irodát az ország egyik legjelentősebb Felsővezetői Tanácsadó cégévé tették.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségét (VOSZ) 1989-ben alapították, a politikai rendszerváltást megelőzően. Ez volt az ország első nem-kormányzati, politikailag semleges és országos jelentőségű, munkáltatói érdekeket képviselő szervezete. A VOSZ kis- és közepes magyar vállalatokat, vállalkozásokat képvisel szinte valamennyi iparágban. A VOSZ-nak 12.000 tagja van, mely Magyarország GDP-jének hozzávetőlegesen egyharmadát teszi ki.

Az Amrop iroda Magyarországon 1992-óta van jelen. David és Richárd 1999-óta dolgoznak együtt. A legkülönbözőbb iparágak számos vezető beosztású személyiségének megtalálása, elhelyezése és a vezetői tanácsadás fűződik az iroda nevéhez.

A felsővezetők kiválasztásán túl, az Amrop Kohlmann & Young foglalkozik vezetői értékeléssel (Assessment) és Coaching tevékenységgel is.

David és Richárd büszkék ennek a díjnak az elnyerésére és úgy gondolják, hogy nem csupán az ő személyes munkájukat tükrözi ez, hanem kollégáikét is.